English

Akreditacije

Formular za akreditacije

Popunjeni formular za akreditiranje na 69. Dubrovačkim ljetnim igrama molimo poslati na e-mail adresu press@dubrovnik-festival.hr ili na fax br. 020 326 113 od 1. ožujka 2018. 

PREUZMI FORMULAR

Akreditacije se preuzimaju u press uredu Igara koji se nalazi na drugom katu Festivalske palače (Od Sigurate 1) u staroj gradskoj jezgri, gdje se također mogu preuzeti i drugi materijali namijenjeni predstavnicima medija. Radno vrijeme press ureda je od 9:00 do 16:00 sati (pon-pet), a od 1. srpnja od 9:00 do 18:00 sati (pon-ned). Za vrijeme trajanja festivala, press ured je otvoren svakim danom od 8:00 do 21:00 sat.  

Akreditacija omogućuje ulaz na sve programe Dubrovačkih ljetnih igara, kao i na javne generalne probe, no ne osigurava sjedeće mjesto. Za to je potrebno posebno se predbilježiti u press uredu (uvjete pogledati niže).

separator

Ulaznice za predstavnike medija

Zbog velikog interesa javnosti i medija za programe DLJI u mogućnosti smo svakoj redakciji osigurati samo po jednu (1) ulaznicu za svaku pojedinu izvedbu na ovogodišnjim Igrama. Stoga Vas molimo da koordinirate redakcijske zahtjeve za kartama (neovisno o akreditacijama), kako bismo izbjegli eventualne nesporazume. Naime, zahtjeve za ulaznicama odobravat ćemo slijedom prijave, pa će u slučaju više zahtjeva jedne redakcije za jedan te isti program, biti odobren onaj koji je prvi podnesen. 

Ulaznice se preuzimaju na blagajni na ulazu, uoči početka izvedbe te uz predočenje novinarske akreditacije. 

PREUZMI PROGRAM 69. DUBROVAČKIH LJETNIH IGARA