English

Brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica uz Mastercard

Datum objave: 01.03.2018.

Ulaznice za više od dvadeset glazbenih, dramskih, plesnih i folklornih događanja u sklopu 69. Dubrovačkih ljetnih igara, koje će i ovo ljeto trajati od 10. srpnja do 25. kolovoza, dostupne su u internetskoj prodaji na mrežnim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr i preko servisa www.ulaznice.hr.

Dubrovačke ljetne igre s partnerom Mastercard i ove su godine osigurali brojne popuste i pogodnosti pri kupnji. Tako se kupnjom Mastercard® i Maestro® karticama ostvaruje 10% popusta, dok kupnja u iznosu od preko 500 kn donosi voucher za 30% popusta na festivalske suvenire. Na iznose veće od 500 kn moguće je obročno plaćanje Mastercard i Maestro karticama na 2, odnosno 3 rate, dok se kupnjom ulaznica za 2 dramske, odnosno 3 glazbene izvedbe, ostvaruje gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru.

Pored ulaznica za izvedbe gostujućih predstava Ljudi od voska Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i Ujaka Vanje u produkciji ruskog Komornog teatra Voronjež, u prodaji su i ulaznice za reprizne izvedbe lanjske dobitnice nagrade Orlando Marin Držić - Viktorija od neprijatelja. Ulaznice za brojne iščekivane glazbene programe također su u prodaji, poput koncerta Mische Maiskog sa Zagrebačkom filharmonijom, klavirskih recitala Ivana Krpana i Daniila Trifonova, Kvarteta Schumann, dva koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra s gostima solistima i dirigentima, kontratenora Andreasa Scholla s Ansamblom 1700, okteta gitara Guitarrismo te nastup francuskog dua Vincent Peirani & Emile Parisien u Vala Beach Clubu hotela Dubrovnik Palace. U bogatom plesnom programu 69. Igara ističe se nastup belgijske plesne skupine Rosas s hvaljenim A Love Supreme, ali i Macbeth Teatra Bitef te Derviš i smrt Hrvatskog narodnog kazališta Split za koje su ulaznice također već dostupne u internetskoj prodaji.

Sve upite vezane za kupnju ulaznica zaprima festivalski Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: 020/ 326 107.