English

Još dva nastupa Folklornog ansambla Linđo do kraja Igara

Datum objave: 17.08.2014.

Pretposljedni ovogodišnji nastup Folklornog ansambla Linđo na Dubrovačkim ljetnim igrama održat će se sutra, 18. kolovoza u 21:30 sati na taraci tvrđave Revelin.

Desetljećima je Linđo nezaobilazan dio festivalskog programa, a ovaj višestruko nagrađivani ansambl koji je uvršten među najbolje europske folklorne sastave, na Dubrovačkim ljetnim igrama i ove sezone prikazuje čitavu raskošnu paletu narodnih plesova i pjesama iz cijele Hrvatske. Plešući u izvornim kostimima velike vrijednosti, Linđo inozemnoj i domaćoj festivalskoj publici ponosno predstavlja kulturno bogatstvo naših krajeva. Na plesnom programu su među ostalima i nezaobilazni primorski linđo, bunjevački, međimurski i baranjski plesovi i vrličko kolo.

Posljednji ovogodišnji nastup Linđa na taraci Revelina je na programu 23. kolovoza, a ulaznice su dostupne online na www.dubrovnik-festival.hr, u prodajnim uredima Igara u Festivalskoj palači, Multimedijalnom centru Visia i u Kulturno-informativnom centru u Luži, te na blagajni na ulazu dva sata prije izvedbe. Građani i svi stanovnici Dubrovačko – neretvanske županije pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima Igara ostvaruju popust od 30 posto.