English

Novosti

Datum objave: 07.06.2017

Blagajna Ljetnih igara otvara se u ponedjeljak

Blagajna sa svakodnevnim radom u vremenu od 10 do 18 sati započinje u ponedjeljak, 12. lipnja, a od 1. srpnja prelazi na cjelodnevno radno vrijeme, od 9 do 21 sat.

Datum objave: 19.05.2017

Suradnja izvedbenog kolektiva BADco., HNK u Zagrebu i Dubrovačkih ljetnih igara

BADco.

Novi projekt u koprodukciji umjetničkog kolektiva BADco., Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu i Dubrovačkih ljetnih igara za sezonu 2017./2018. predstava je „Ispravci ritma“ u režiji Gorana Sergeja Pristaša. Festivalska publika predstavu će gledati na 69. Dubrovačkim ljetnim igrama.

Datum objave: 16.05.2017

Počela internetska prodaja ulaznica za 68. Dubrovačke ljetne igre

Ulaznice za gotovo trideset glazbenih, dramskih, baletnih i drugih programa koji će biti izvedeni u sklopu 68. Dubrovačkih ljetnih igara od 10. srpnja do 25. kolovoza, dostupne su online na stranicama Igara dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr. Do početka lipnja u prodaji će biti i ulaznice za sve preostale programe.

Datum objave: 10.05.2017

Održana sjednica Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara

Sjednica Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara, na kojoj je jednoglasno prihvaćen programski i financijski plan nadolazeće 68. festivalske sezone, održana je danas, 10. svibnja u Ministarstvu kulture u Zagrebu.

Datum objave: 05.05.2017

Igrama dodijeljena EFFE oznaka

EFFE - Europa za festivale, festivali za Europu, europska je oznaka za značajne festivale koju je pokrenula Europska udruga festivala. Riječ je o međunarodnoj zajednici festivala koja povezuje festivale duboko predane umjetnosti, njihovim zajednicama i Europi.

Datum objave: 04.05.2017

Dramske uspješnice "Othello" i "Kafetarija" na Igrama i ovo ljeto

Osim novih premijera i najavljenih dramskih gostovanja, opet će se igrati dva izvrsno primljena lanjska premijerna naslova – komedija s pjevanjem i plesanjem "Kafetarija" u režiji Vinka Brešana i višestruko nagrađeni "Othello" redateljice Ivice Boban

Datum objave: 27.04.2017

TELE2 novi je telekomunikacijski partner Igara i sponzor predstava „Kafetarija“ i „Othello“

Dubrovačke ljetne igre i Tele2 sklopili su dvogodišnji ugovor o sponzorskoj suradnji koja uključuje pružanje telekomunikacijskih usluga te sponzorstvo dramskih predstava „Kafetarija“ i „Othello“ na 68. Igrama.

Datum objave: 13.04.2017

Ivana Medo Bogdanović imenovana v.d. ravnateljice

Povjerenica Vlade Republike Hrvatske Nada Medović imenovala je Ivanu Medo Bogdanović vršiteljicom dužnosti ravnateljice Javne ustanove u kulturi Dubrovačke ljetne igre.

Stranice