English

Novosti

Datum objave: 12.04.2019

Obavijest kupcima ulaznica

Događaji u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara se prodaju online isključivo preko stranica www.dubrovnik-festival.hr i www.ulaznice.hr.

Datum objave: 01.04.2019

Rambo Amadeus na Orsuli u lipnju

Legendarni Rambo Amadeus, čije koncerte Dubrovčani redovno posjećuju u velikom broju, 15. lipnja nastupit će sa svojim sekstetom na jednoj od najljepših dubrovačkih otvorenih pozornica – u Parku Orsula. Koncert organiziraju Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre.

Datum objave: 28.03.2019

Majstorske radionice za učenike Umjetničke škole Luke Sorkočevića

S ciljem ulaganja u budućnost i razvoj potencijala mladih dubrovačkih glazbenika, a povodom proslave 90 godina djelovanja Umjetničke škole Luke Sorkočevića, Dubrovačke ljetne igre u suradnji sa zakladom Caboga Stiftung organziraju ovaj tjedan majstorske radionice u Umjetničkoj školi.

Datum objave: 25.03.2019

Tom Jones u Dubrovniku 1. srpnja // ULAZNICE U PRODAJI

Ulaznice dostupne na www.ulaznice.hr

Datum objave: 23.03.2019

Talijanski trio Il Volo nastupa 1. kolovoza ispred Katedrale // ULAZNICE U PRODAJI

Svjetska senzacija iz Italije u Dubrovniku

Datum objave: 15.03.2019

PORT OF DREAMERS: Održan prvi Artistic lab za umjetnike

Artistic lab

Slovensko Narodno Kazalište Maribor, od 3. do 8.ožujka, u sklopu projekta “Port of Dreamers” kao jedan od partnera projekta, organiziralo je prvi Artistic lab na temu migracija. Na panelima, radionicama i predavanjima koji su se održavali unutar Artistic laba analizirala se trenutna situacija s migrantima na području Srbije, Hrvatske i Slovenije. Raspravljalo se o konkretnim reakcijama društva te o potencijalnoj privlačnosti pojedinih država kao željenim odredištima naspram onih koje su viđene isključivo tranzicijskim rutama.

Datum objave: 27.02.2019

Recital Luke Šulića i Aljoše Jurinića na 70. Igrama

Svjetski poznati i priznati hrvatski mladi glazbenici, violončelist Luka Šulić i pijanist Aljoša Jurinić, nastupit će u okviru glazbenog programa jubilarnih 70. Dubrovačkih ljetnih igara 22. kolovoza 2019. u atriju Kneževa dvora i izvesti skladbe Schumanna, Brahmsa, Barbera i Piazzolle.

Stranice