English

Vala Beach Club, Hotel Palace

Datum objave: 30.01.2018.
  • Više
  • Izvedbe
  • Karta

Impresivan pogled na Jadran i prekrasno Elafitsko otočje, moderan i svjež interijer te besprijekorna usluga Hotela Dubrovnik Palace čini ovaj hotel s 5 zvjezdica dobitnikom mnogobrojnih nagrada te idealnom odmorišnom morskom oazom.

Hotel Dubrovnik Palace smjestio se na samom rtu poluotoka Lapad, u podnožju park šume Petka. Zahvaljujući takvom okruženju, idealan je za svakoga tko traži privatnost i udaljenost od svakodnevne vreve. Ipak, za samo nekoliko minuta taksijem ili gradskim prijevozom naći ćete se među zidinama stare gradske jezgre. Hotel obiluje raznolikim sadržajima od izvrsne gastronomske ponude u četiri restorana do sportskih sadržaja, poput dva otvorena bazena, plaže, izvrsno opremljenog wellness i spa centra s prostranim unutarnjim bazenom, tenis centra i centra za ronjenje, kao i jogging staze i šetnice u parku prirode Petka. 

Adriatic Luxury Hotels (ALH) prestižna je hrvatska hotelska grupacija koja upravlja luksuznim hotelima i vilama u Dubrovniku. ALH hotele povezuje upravo njihova raznolikost, a odlikuju ih atraktivne i specifične lokacije u područjima nevjerojatne prirodne i kulturne ljepote, prepoznatljivi interijeri i suvremeni dizajn te visoka razina personalizirane i profesionalne usluge.

 

Vincent Peirani, harmonika | Emile Parisien, saksofon

31. srpanj 2018./ Utorak / 21:30

Katona Twins

12. srpanj 2018./ Četvrtak / 21:30