English

Dajte svoj glas Dubrovačkim ljetnim igrama u izboru za omiljeni festival

Datum objave: 27.03.2014.

Bachtrack.com je izbor za "Najomiljeniji svjetski festival" započeo jučer, a glasati se može do 23. travnja 2014. Bachtrack poziva čitatelje da posjete njihovu stranicu i svoj glas daju najdražem (ne nužno najboljem) festivalu s liste ponuđenih na stranici. To može biti festival omiljen zbog gostoljubljivosti, prekrasnih lokacija, lijepog vremena, glazbene izvrsnosti ili nečega drugoga, ali ono što je najvažnije, titula "Najomiljenijeg svjetskog festivala" u rukama je čitatelja.

Bachtrack je jedna od najznačajnijih svjetskih internetskih stranica specijalizirana za klasičnu glazbu, izvedbene umjetnosti i kulturne festivale. Bachtrack je lani proveo izbor za "Najomiljeniji svjetski orkestar", koji je postigao veliki uspjeh, na tisuće čitatelja je svoj glas dalo stotinama svjetskih orkestara što je izazvalo veliki interes svjetskih medija.

Uz izbor "Najomiljenijeg svjetskog festivala", posjetiteljima stranice je omogućeno da podijele vlastita iskustva ili pošalju fotografije omiljenog festivala i tako ostvare mogućnost osvajanja ulaznica za koncerte na omiljenom festivalu. 

Svoj glas Dubrovačkim ljetnim igrama možete dati ovdje