English

Konferencija za medije povodom predstavljanja pretprograma 70. Dubrovačkih ljetnih igara / subota, 2.2. u 13 sati, Festivalska palača

Datum objave: 30.01.2019.

Konferencija za medije povodom predstavljanja pretprograma 70. Dubrovačkih ljetnih igara održat će se na Kandeloru, u subotu, 2. veljače u 13 sati u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1).

Uz vodstvo Igara: ravnateljicu Ivanu Medo Bogdanović, intendanticu Doru Ruždjak Podolski i njezine pomoćnike Sašu Božića, Tomislava Fačinija te Karolinu Rugle, očekuje se sudjelovanje ministrice kulture gđe. Nine Obuljen Koržinek, župana gosp. Nikole Dobroslavića te zamjenice gradonačelnika gđe. Jelke Tepšić.

Jubilarne 70. Dubrovačke ljetne igre, međunarodna kulturno-umjetnička manifestacija od nacionalnog značaja za Republiku Hrvatsku, održat će se od 10. srpnja do 25. kolovoza 2019. godine na više od dvadeset ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika. Jedan od najstarijih i najprestižnijih europskih festivala, koji je još od davne 1956. godine član Europske udruge festivala, ove će sezone u svojoj velikoj, sedamdesetoj obljetnici, u 47 dana trajanja, brojnoj domaćoj i inozemnoj publici predstaviti više od 70 dramskih, glazbenih, plesnih, folklornih i drugih izvedbi.