English

Otvoreni prodajni uredi u Festivalskoj palači i Multimedijalnom centru Visia

Datum objave: 24.06.2014.

Ulaznice za sedamdesetak glazbenih, dramskih, baletnih, folklornih i drugih programa 65. Dubrovačkih ljetnih igara, osim putem internetskih stranica Igara, dostupne su i u prodajnim uredima u Festivalskoj palači na adresi Od Sigurate 1 i prizemlju Multimedijalnog centra Visia na adresi Poljana Paska Miličevića 4. Radno vrijeme blagajni je svakim danom od 10:00 do 18:00 sati, a od 1. srpnja od 9:00 do 23:00 sata kad će se otvoriti i treći prodajni ured na Stradunu.

Ponuda festivalskih suvenira u spomenutim prodajnim uredima obogaćena je novim artiklima, a dizajn i ovu sezonu potpisuje dizajnerski studio Šesnić & Turković u suradnji s copywriterom Marom Pitarevićem. Osnovni motiv tlocrta grada uz slogan „walls of stone, heart of art“ prevladava i na novim majicama i novim platnenim torbama. Za kupnju suvenira je omogućen popust od 15% koji se odobrava uz svaku kupljenu ulaznicu. 

Brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica Igre i partneri su pripremili i ove godine pa će tako prvih 40 kupaca pri kupnji beskontaktnom MasterCard karticom OTP banke ulaznice za „Dunda Maroja“ platiti svega 99 kuna, dok je ulaznice za 8 odabranih glazbenih i baletnih VIP programa moguće kupiti u VIP centrima diljem Hrvatske po 20% nižoj cijeni. Igre su i ove sezone svim stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije omogućili ostvarivanje popusta od 30% pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima za sve programe u sklopu Igara. Vjernim festivalskim posjetiteljima omogućeni su i paket popusti te prilikom kupnje ulaznica za 2 dramske odnosno 3 glazbene izvedbe, ostvaruju gratis ulaznice za jedan reprizni dramski, odnosno jedan glazbeni program po izboru, pri kupnji na blagajnama u Festivalskoj palači, Visiji i Stradunu.