English

Počela internetska prodaja ulaznica za programe 73. Dubrovačkih ljetnih igara

Datum objave: 01.06.2022.

Ulaznice za više od 60 dramskih, glazbenih, plesnih i drugih događanja u sklopu programa 73. Dubrovačkih ljetnih igara od danas se mogu kupiti online na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr te putem servisa www.ulaznice.hr, dok će lokalna prodaja u Festivalskoj palači krenuti 20. lipnja.

Ni ove godine popust od 30% za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije neće biti aktivan budući da su cijene ulaznica svih programa ostale značajno smanjene te već u startu uključuju popuste do 50%. Uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama online ili na blagajni ostvaruje se 10% popusta, a za iznose iznad 500 kuna omogućeno je obročno plaćanje. Kupnjom ulaznica za dvije premijerne dramske, odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru, a studenti uz predočenje X-ice ili ISIC-međunarodne studentske iskaznice mogu ostvariti popust od 10% na maksimalno dvije ulaznice po izvedbi.

Blagajna Dubrovačkih ljetnih igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) od 20. lipnja bit će otvorena svakim danom od 10 do 18 sati, a od 1. srpnja od 9 do 21.30 sati.

Za sve dodatne informacije i rezervacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara preko e-mail adrese sales@dubrovnik-festival.hr te telefonski na broj (020) 326 123.