English

Počela online kupnja ulaznica za 66. Igre

Datum objave: 20.02.2015.

Ulaznice za nastup Grammyjevca Gregoryja Portera i druge programe na ovogodišnjim 66. Dubrovačkim ljetnim igrama od jučer su u online prodaji, što je najraniji početak prodaje ikad.

Pored ulaznica za tri izvedbe lanjskog dramskog premijernog naslova Romeo i Giulietta Williama Shakespearea u režiji Jagoša Markovića u ljetnikovcu Skočibuha, u prodaji su i ulaznice za dvije izvedbe neobaroknog baleta Opasne veze u režiji i koreografiji Valentine Turcu i Lea Mujića te izvedbi baletnog ansambla SNG Maribor, koji je premijerno izveden lani na Boškovićevoj poljani s velikim uspjehom. Publici su već dostupne i ulaznice za recital sopranistice Lane Kos koja će s ruskim romansama i ruskim opernim arijama početkom kolovoza nastupiti u atriju Kneževa dvora, zatim za koncert Klavirskog trija Arensky iz Sankt Peterburga, klavirski recital mladog rusa Alexandera Kutuzova te koncert pijaniste Itamara Golana s violinistom Guyom Braunsteinom.

Svi ljubitelji jazza koji nipošto ne žele propustiti nastup lanjskog dobitnika nagrade Grammy u kategoriji Najboljeg vokalnog jazz albuma Gregoryja Portera, 15. kolovoza na taraci tvrđave Revelin, također već mogu osigurati svoje mjesto.

Ulaznice su dostupne online na internetskim stranicama Dubrovačkih ljetnih igara www.dubrovnik-festival.hr i preko servisa ulaznice.hr, a sve upite vezane za kupnju ulaznica zaprima Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: 020/ 326 107.