English

Novosti

Datum objave: 06.12.2022

Otvorene prijave na radionicu za djecu "Kolende u susjedstvu Kaboge"

Radionica o jeziku, običajima i učenju kolende pod nazivom Kolende u susjedstvu Kaboge održat će se pod umjetničkim vodstvom Sanje Dražić i Paole Dražić Zekić u subotu i nedjelju, 10. i 11. prosinca od 9 do 12 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Datum objave: 05.12.2022

Radionicom izrađivanja božićnih dekoracija počelo novo izdanje „Božića u Kabogi“

Radionica izrađivanja božićnih dekoracija pod vodstvom Kristine Skvrce, Dubravke Lošić i Ivane Dražić Selmani održana je u subotu i nedjelju, 3. i 4. prosinca u ljetnikovcu Bunić-Kaboga na oduševljenje najmlađih koji su imali priliku okititi božićno drvce u ljetnikovcu, ali i odnijeti prve božićne ukrase svojim kućama.

Datum objave: 11.11.2022

Hrvatsko društvo dramskih umjetnika objavilo nominacije za Nagrade hrvatskog glumišta 2022.

Hrvatsko društvo dramskih umjetnika objavilo je danas, 11. studenog 2022. godine nominacije za Nagrade hrvatskog glumišta, a Dubrovačke ljetne igre ove godine imaju dvoje predstavnika, u kategoriji Za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina.

Datum objave: 24.10.2022

Dramska radionica Jadranke Đokić održana u Kabogi

Renomirana kazališna i filmska glumica Jadranka Đokić održala je tijekom vikenda, 22. i 23. listopada, drugi te ujedno i posljednji dio dramske radionice Glumac kao slikarsko platno u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Datum objave: 16.10.2022

Premijerno prikazan film radionice M.U.Z.A. u Kabogi

Finalni produkt trećeg ciklusa radionice M.U.Z.A. predstavljen je pred brojnom publikom sinoć, 15. listopada u ljetnikovcu Bunić-Kaboga. Radi se o premijernom prikazivanju jednosatnog filma koji su osmislili i realizirali polaznici radionice s voditeljicom, pijanisticom Ivanom Jelačom i suradnicama za dramu i ples, Matildom Perković i Zrinkom Japunčić.

Datum objave: 11.10.2022

Film radionice M.U.Z.A. u Kabogi

Treći ciklus radionice M.U.Z.A. u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung održava se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga. Pijanistica Ivana Jelača autorski je osmislila radionicu M.U.Z.A. koju vodi sa suradnicama Matildom Perković i Zrinkom Japunčić u cilju obogaćivanja i razvijanja kreativnog izražavanja mladih. Finalni produkt radionice, nastavak lani snimljenog pedesetominutnog filma, premijerno će biti prikazan u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u subotu, 15. listopada s početkom u 19 sati.

Datum objave: 10.10.2022

Dubrovačke ljetne igre pozivaju mlade glazbenike da se prijave za sudjelovanje u europskom projektu #SYNERGY

Dubrovačke ljetne igre pozivaju mlade glazbenike da se prijave za sudjelovanje na europskom projektu #synergy: Sharpening the capacities of the classical music industry in the Western Balkans, sufinanciranom iz programa EU Kreativna Europa, a kroz koji će tijekom ljeta 2023. dobiti priliku blisko surađivati ​​s dvanaest skladatelja iz šest projektnih zemalja na njihovim novoskladanim djelima koje će na kraju i izvoditi na velikoj festivalskoj turneji.

Datum objave: 29.09.2022

Projekt #SYNERGY: Otvoreni poziv za mlade glazbenike - iskoristite priliku za sudjelovanje na nekima od najvećih festivala u regiji!

Prijave se zaprimaju na info@synergyproject.info i e-mail adrese lokalnih partnera do 31. listopada 2022.

Datum objave: 16.09.2022

Radionica „Produkcija klasične glazbe“ u sklopu projekta #synergy okupila partnerske festivale u Dubrovniku

Radionica Produkcija klasične glazbe održana je u Dubrovniku, u sklopu EU projekta #synergy: Sharpening the capacities of the classical music industry in the Western Balkans, na kojemu kao partner sudjeluju i Dubrovačke ljetne igre. Od 14. do 16. rujna sudionici su imali priliku razmijeniti iskustva u produkciji različitih festivala u regiji i diskutirati o izazovima s kojima se susreću pri realizaciji svojih projekata.

Datum objave: 14.09.2022

Radionica „Produkcija klasične glazbe“ u sklopu projekta #synergy do petka u Dubrovniku

Radionica Produkcija klasične glazbe počinje danas, 14. rujna u Dubrovniku, u sklopu EU projekta #synergy: Sharpening the capacities of the classical music industry in the Western Balkans, na kojemu kao partner sudjeluju i Dubrovačke ljetne igre.

Stranice