English

TBF sutra na Orsuli

Datum objave: 20.08.2018.

Splitski umjetnici zdravog đira i rado viđeni gosti u Dubrovniku, The Beat Fleet - TBF, nastupit će sutra, 21. kolovoza u parku Orsula s početkom u 21.30 sati.

Prijevoz autobusom je organiziran prema sljedećem redu vožnje:

20:45 / Pile - Park Orsula

21:10 / Pile - Park Orsula

21:00 / A. kolodvor - Grawe - I. Glavica - Žičara - Park Orsula

23:45 / Park Orsula - I. Glavica - Pile

23:45 / Park Orsula - Tommy - A. kolodvor

TBF je jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na ovim prostorima. Počeli su kao hip hop sastav 1991. godine u Splitu i mijenjali formu te razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom Ping Pong: Umjetnost zdravog đira. Danas iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila najveće nagrade diskografije i kritike. Trenutno rade na pjesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi provode ljetnu sezonu nastupa s više od dvadeset koncerata, među kojima je i Dubrovnik.

Ulaznice za koncert TBF-a na Orsuli mogu se nabaviti na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja radi svakim danom od 9 do 21.30 sati. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30% pa cijena ulaznice za koncert TBF-a iznosi 80 kuna. Ovaj program odvija se uz potporu Rezervata Lokrum.