English

Teatar Kerekesh s hit komedijom „Ljubaf“ gostuje u nedjelju

Datum objave: 12.12.2014.

U organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, varaždinski Teatar Kerekesh izvest će hit komediju „Ljubaf“ u nedjelju, 14. prosinca s početkom u 19:30 sati u Kazalištu Marina Držića. 

„Ljubaf“ je komedija u maniri pučkog teatra u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje ni oko čega i obrana mentalnog hendikepa i ograničenost jedina oružja kojima se likovi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Predstava donosi niz zapleta iz svakodnevice jedne obitelji iz sela u okolici Varaždina u kojoj dominiraju žene izokrećući tako patrijarhalne stereotipe. Za siguran smijeh do suza brinu se Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš koji potpisuje i tekst i režiju.

Ulaznice su dostupne na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja radnim danom radi dvokratno: od 10:00 do 13:00 sati te od 17:00 do 20:00 sati, a subotom od 9:00 do 12:00 sati te online na internetskim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr ili www.ulaznice.hr. Cijene ulaznica su od 50 do 70 kuna.