English

AVISHAI COHEN TRIO

Datum objave: 01.02.2019.
  • Više
  • Izvedbe
  • Fotogalerije
  • Video
  • Umjetnici

AVISHAI COHEN TRIO

Avishai Cohen – bas, vokal
Elchin Shirinov – klavir
Noam David – bubnjevi

Međunarodno priznati basist, vokal, skladatelj i vođa jazz tria Avishai Cohen tijekom posljednja je dva desetljeća stekao reputaciju jednog od najvećih svjetskih basista, no svoj međunarodni ugled najviše može zahvaliti svom skladateljskom djelovanju. Sada sa svojim slavnim triom izvodi nove, originalne skladbe i aranžmane uz brojne favorite publike s njegovih prošlih albuma i nastupa uživo.

Nastupa u pratnji novog talenta, azerbajdžanskog pijanista i skladatelja Elchina Shirinova, kojeg su od najranije dobi inspirirali veliki glazbenici i koji je oduvijek znao da želi postati jazz glazbenik - pijanist.

Avishaiju se pridružio i stari školski prijatelj, kreativni i osebujni Noam David, bubnjar i skladatelj čiji su bogat stil i kompleksan poliritmičan zvuk uvelike doprinijeli rastućoj glazbenoj sceni u Izraelu te koji je već godinama nastupao uz Avishaija.

 

„Nevjerojatno je svjedočiti glazbenicima ovakvog kalibra, oni podižu ljestvicu svega onoga što bi jazz koncert trebao biti.“

„Ovakvi koncerti su jedinstveni i neponovljivi te prava privilegija za sve prisutne sretnike.“ - Paulo Ribeiro da Silva, Portugal, studeni 2018.

 

- - - 

Powered by