English

TBF na Orsuli

Datum objave: 03.07.2018.
  • Više
  • Izvedbe

Organiziran je besplatan prijevoz autobusom za publiku prema sljedećem rasporedu: 

20:45 / Pile - Park Orsula 
21:10 / Pile - Park Orsula 
21:00 / A. kolodvor - Grawe - I. Glavica - Žičara - Park Orsula
23:45 / Park Orsula - I. Glavica - Pile 
23:45 / Park Orsula - Tommy - A. kolodvor

TBF je jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na Balkanu. Počeli su kao hip hop sastav 1991. godine i mijenjali formu i razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom „Ping Pong: Umjetnost zdravog đira“. Nakon toga dolazi do njihovog uspona, formiranja posebnog glazbenog izričaja i velike popularnosti na ovim prostorima. Iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila samo najveće nagrade diskografije i kritike.

Sljedeća tri albuma izdali su za diskografsku kuću Menart, a baš treći album pod imenom "Maxon Universal" iz 2004. godine potvrdio je njihov status jednog od najuspješnijih i priznatijih bendova. Nakon "Uskladimo toplomjere", spomenutog Maxona i "Galerije Tutnplok", TBF izdaju akustični live album "Perpetuum fritule" iz zagrebačke Močvare.

Album "Pistaccio Metallic" je 2011. godine isporučio četiri velika hita, "Mater", "Uvik kontra", "Veseljko" i "Grad spava". Bend potvrđuje svoju kvalitetu sjajnim live izvedbama na dvoranskoj turneji, a od tada nisu stali sa svirkama i radili neke značajnije pauze. 2015. su publici predstavili još jedan sjajan album "Danas sutra" i nastavili oduševljavati brojne fanove širom regije.