English

Vodstvo

 • Ivana Medo Bogdanovićravnateljica

  Ivana Medo Bogdanović rođena je u Dubrovniku, engleski i francuski jezik i književnost diplomirala je na Sveučilištu u Zadru 2002. godine, dok je svoj diplomski rad izradila na pariškom sveučilištu Sorbonne. U travnju 2013. imenovana je ravnateljicom Dubrovačkih ljetnih igara.
  Opširnije
 • Martina Filjakumjetnička ravnateljica

  Ministrica kulture i medija, dr. sc. Nina Obuljen Koržinek imenovala je jednu od najuglednijih hrvatskih glazbenica, pijanisticu Martinu Filjak umjetničkom ravnateljicom Dubrovačkih ljetnih igara 25. travnja 2023. godine.
  Opširnije
 • Senka Bulićravnateljica dramskog programa

  Glumica i kazališna redateljica Senka Bulić interpretirala je cijelu galeriju antičkih i postdramskih heroina, te dosad režirala preko dvadeset naslova. Radila je kao umjetnička voditeljica ili ravnateljica dramskog programa nekoliko hrvatskih kulturnih ustanova i festivala, a od 2022. je intendantica HNK u Varaždinu.
  Opširnije
 • Marin Kaporelopomoćnik umjetničke ravnateljice za produkciju

  Tijekom gotovo tridesetogodišnjeg radnog iskustva na području financija, edukacije i organizacije kulturnih događaja, Marin Kaporelo profilirao se u istaknutog organizatora u kulturi i promotora glazbenog života u Hrvatskoj.
  Opširnije
 • Ravnatelji JUK Dubrovačke ljetne igre

  Popis svih ravnatelja Javne ustanove u kulturi Dubrovačke ljetne igre kroz povijest
  Opširnije