English

Akreditacije

Akreditiranje predstavnika medija

Popunjeni obrazac zahtjeva za akreditiranje (niže dostupan za preuzimanje) na 72. Dubrovačkim ljetnim igrama molimo poslati na e-mail adresu press@dubrovnik-festival.hrPotvrdu zaprimljenog obrasca i odobrenje akreditacijskog zahtjeva primit ćete e-mailom u roku 48 sati, a akreditacije će se moći od 5. srpnja preuzeti u Press uredu u Festivalskoj palači. 

PREUZMI FORMULAR

Akreditiranje osigurava pravovremenu informiranost o programima i novostima vezanima za 72. Dubrovačke ljetne igre putem primanja svakodnevnih e-mail obavijesti i objava za medije. 

72. Dubrovačke ljetne igre će akreditacije izdavati novinarima, fotografima i snimateljima koji će pratiti festivalska događanja, a svoj dolazak bit će potrebno najaviti ranije, na dan izvedbe. Kontakti Press ureda su: +385 (0)20 326 112 i press@dubrovnik-festival.hr

Radno vrijeme Press ureda u Festivalskoj palači tijekom trajanja festivala je svakim danom od 8:00 do 21:00 sat.

separator

Ulaznice za predstavnike medija

Zbog epidemioloških mjera koje su uvelike smanjile kapacitete gledališta, u mogućnosti smo po redakciji osigurati samo po jednu (1) ulaznicu za pojedine programe na ovogodišnjim 72. Igrama. Ulaznicu je, na jedan od kontakata Press ureda, potrebno zatražiti najkasnije 36 sati ranije. Molimo Vas da koordinirate redakcijske zahtjeve za kartama, kako bismo izbjegli eventualne nesporazume. Naime, zahtjeve za ulaznicama odobravat ćemo slijedom prijave, pa će u slučaju više zahtjeva jedne redakcije za jedan te isti program, biti odobren onaj koji je prvi podnesen. 

Ulaznice se preuzimaju na blagajni na ulazu, uoči početka izvedbe, a prenošenje na druge osobe nije moguće.