English

Akreditacije

* Napomena: Akreditacijski postupak za 72. Igre koje će se održavati od 10. srpnja do 25. kolovoza 2021.  još nije započeo. Za više informacija molimo kontaktirati press ured na press@dubrovnik-festival.hr

Formular za akreditacije

Popunjeni formular za akreditiranje na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama molimo poslati na e-mail adresu press@dubrovnik-festival.hrPotvrdu zaprimljenog obrasca i odobrenje akreditacijskog zahtjeva primit ćete e-mailom u roku 48 sati.

PREUZMI FORMULAR

Akreditiranje osigurava pravovremenu informiranost o programima i novostima vezanima za 71. Dubrovačke ljetne igre putem primanja svakodnevnih e-mail obavijesti i objava za medije. 

Zbog epidemioloških mjera HZJZ-a koje su trenutno na snazi i koje su utjecale na organizacijske i produkcijske aspekte festivala, 71. Dubrovačke ljetne igre neće izdavati akreditacijske propusnice za sve predstavnike medija kao što je to do sada bio slučaj. Akreditacije će se izdavati fotografima i snimateljima koji će pratiti festivalska događanja, a svoj dolazak bit će potrebno najaviti press uredu na dan izvedbe do 20 sati. Kontakti press ureda su: +385 (0)20 326 112, press@dubrovnik-festival.hr

Radno vrijeme press ureda za vrijeme trajanja festivala je svakim danom od 8:00 do 21:00 sat.

separator

Ulaznice za predstavnike medija

Zbog epidemioloških mjera koje su uvelike smanjile kapacitete gledališta, u mogućnosti smo po redakciji osigurati samo po jednu (1) ulaznicu za pojedine programe na ovogodišnjim 71. Igrama. Ulaznicu je, na jedan od kontakata Press ureda, potrebno zatražiti najkasnije 36 sati ranije. Molimo Vas da koordinirate redakcijske zahtjeve za kartama, kako bismo izbjegli eventualne nesporazume. Naime, zahtjeve za ulaznicama odobravat ćemo slijedom prijave, pa će u slučaju više zahtjeva jedne redakcije za jedan te isti program, biti odobren onaj koji je prvi podnesen. 

Ulaznice se preuzimaju na blagajni na ulazu, uoči početka izvedbe te uz predočenje osobnog dokumenta.