English

Božić u Kabogi

Datum objave: 02.12.2019.

Tradicionalni blagdanski program „Božić u Kabogi“ nastavlja se i ove godine, a otvoren je jučer likovnom radionicom za djecu „ Manine od bora“ akademske umjetnice Ivone Šimunović koja se održala u ljetnikovcu Bunić-Kaboga. Tijekom radionice djeca su izrađivala ukrase i okitila jelku koja sada krasi saloču ljetnikovca.

 

 

Koncert Kolenda u Kabogi polaznika radionice“ Kolende i božićne pjesme“ koju vode Sanja Dražić i Paola Dražić Zekić u organizaciji Matice hrvatske ogranak Dubrovnik i zaklade Caboga Stiftung održat će se u nedjelju 8. prosinca s početkom u 18.00 sati, dok će se u ponedjeljak, 16. prosinca, također s početkom u 18.00 sati, održati glazbeni program naziva „Božić u gospara u saloči“ u izvedbi Dječjeg zbora Dubrovnik uz polaznike Renesansane radionice Doma Marina Držića, Komorni trio Domine prof. Nene Ćorak.

U sklupu programa „Božić u Kabogi“  u petak, 20. prosinca, očekuje nas i pričaonica bajki za djecu u izvedbi Zorana Pribičevića u kojoj će najmlađi moći otkriti čarobni svijet najljepših priča.

 

Ulaz je slobodan za sva tri programa, a besplatan autobus, na dan izvedbi, kreće s Pila u 17.30 sati uz zaustavljanje na autobusnoj stanici u Vukovarskoj ulici.

Program „Božić u Kabogi“ održava se u suradnji zaklade Caboga Stiftung, Dubrovačkih ljetnih igara i Baštine d.o.o.