English

Otvorena blagajna u Festivalskoj palači

Datum objave: 01.07.2020.

Ulaznice za programe 71. Dubrovačkih ljetnih igara od danas se, osim online, mogu kupiti i na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja će do zatvaranja festivala raditi svakim danom od 9:00 do 21:30 sati. 

Iako ove godine nije aktivan popust od 30% za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije kao ni za studente, cijene ulaznica su značajno smanjene u odnosu na prošle godine. Od paket popusta aktivan je onaj za glazbene programe pa se tako kupnjom ulaznica za tri koncerta ostvaruje gratis ulaznica za jedan glazbeni program po izboru. Uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama online ili na blagajni ostvaruje se 10% popusta, a takva kupnja u iznosu od najmanje 500 kuna donosi i voucher koji omogućuje 30% popusta na festivalske suvenire. 

OTP banka d.d. nastavlja tradiciju podupiranja Dubrovačkih ljetnih igara, a ove godine s programom vjernosti OTPeticom svojim korisnicima omogućila je dodatnih 10% popusta pri kupnji ulaznica za neki od festivalskih programa, koji se može ostvariti isključivo na prodajnom mjestu u Festivalskoj palači.

Upite vezane za kupnju ulaznica zaprima festivalski Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj blagajne: (020) 326 123.

Dubrovačke ljetne igre poštivat će preporuke HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja svih festivalskih događanja, a za svaku izvedbu vodit će se evidencija osoba koje sudjeluju u programu kao i evidencija gledatelja od kojih će se već pri kupnji ulaznica zatražiti da ostave svoje ime, prezime i kontakt broj. Festivalske blagajne imaju postavljene zaštitne pregrade između blagajnika i posjetitelja te će se osigurati beskontaktno plaćanje.