English

Vokalna majstorska radionica Krešimira Stražanca od 11. do 14. srpnja 2019.

Datum objave: 18.03.2019.

Opis

Vokalna majstorska radionica koju vodi bas bariton Krešimir Stražanac održat će se od 11. do 14. srpnja 2019. godine u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u Dubrovniku. Majstorska radionica bavi se pjevačkom tehnikom kao i interpretacijom. Polaznici majstorske radionice u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara dobivaju certifikat o sudjelovanju.

 

Uvjeti za prijavu

-       Potrebno je dostaviti kratki životopis (najviše 800 znakova) koji uključuje glazbenu edukacijsku pozadinu podnositelja zahtjeva, izvedbeno iskustvo te popis nagrada i postignuća.

-       Video ili audio snimak jedne arije ili pjesme u izvedbi podnositelja zahtjeva koji jasno pokazuje njegove/njezine pjevačke sposobnosti obavezan je dio prijave na majstorske radionice Dubrovačkih ljetnih igara.

-       Video ili audio zapisi trebaju biti objavljeni na YouTube kanalu, a poveznice poslane u obrascu za prijavu.

 

Obrazac za prijavu

Obrazac za prijavu dostupan je ovdje.

 

Rok za prijavu

  1. lipnja 2019.

 

Dobna granica

Majstorska radionica je prvenstveno namijenjena studentima. Međutim, talentirani pojedinci mlađi od 18 godina također će se uzeti u obzir za sudjelovanje, ali će morati biti u pratnji roditelja ili skrbnika.

 

Jezik

Hrvatski, engleski, talijanski, njemački.       

 

Odabir

Svaki element pojedinačne prijave pažljivo se procjenjuje i uspoređuje s cjelokupnom bazom podataka podnositelja zahtjeva. Stručni tim ocjenjuje kandidate na temelju kvalitete vidljive iz snimaka te na temelju dostavljenih informacija. Svi sudionici će biti obaviješteni e-mailom o rezultatima najkasnije 10. lipnja 2019. Broj sudionika je ograničen na maksimalno osam studenata.

 

Cijena majstorske radionice

Ukoliko kandidat bude odabran za polaznika ovogodišnje majstorske radionice, nepovratna naknada u iznosu od 450 EUR mora biti plaćena unaprijed do 20. lipnja 2019. godine. Povrat novca se može izvršiti u iznimnim slučajevima spriječenosti npr. bolest

 

U cijenu je uključeno:

-       Program majstorske radionice uz pratnju korepetitora

-       Smještaj u razdoblju od 10. – 14. srpnja 2019.

-       Transfer Zračna luka Dubrovnik – smještaj (Pile Dubrovnik) – Zračna luka Dubrovnik

-       Svakodnevni transferi Pile - Ljetnikovac Bunić-Kaboga - Pile

-       Akreditacija za programe Dubrovačkih ljetnih igara koji se odvijaju za vrijeme trajanja majstorske radionice

 

 

Program majstorske radionice:

11.7. 10.00 – 13.00 radionica

         13.00 – 14.00 pauza za ručak

         14.00 – 18.00 radionica

12.7. slobodan dan*

13.7. 10.00 – 13.00 radionica

         13.00 – 14.00 pauza za ručak

         14.00 – 18.00 radionica

14.7.   9.00 – 15.00 radionica

 

*Polaznici imaju slobodan dan te su pozvani da prisustvuju probama i koncertu voditelja majstorske radionice Krešimira Stražanca i pijaniste Danijela Detonija koji će se održati s početkom u 21.30 u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

 

 

Smještaj

Dubrovačke ljetne igre polaznicima majstorske radionice nude mogućnost smještaja u dvokrevetnim i/ili trokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom za vrijeme trajanja majstorske radionice. Sobe su smještene u samom centru Dubrovnika, klimatizirane su i opremljene besplatnim brzim internetom. Polaznicima se preporuča dolazak dan prije početka majstorske radionice, 10. srpnja 2019.

 

Napomena: Polaznici mogu samostalno osigurati smještaj u Dubrovniku za vrijeme trajanja majstorske radionice. Cijena radionice bez uključenog smještaja iznosi 350 EUR uz napomenu da se majstorska radionica održava u razdoblju visoke turističke sezone u Dubrovniku tijekom koje je dostupan ograničen broj smještajnih jedinica.

 

 

Kontakt

Za sva dodatna pitanja i informacije o majstorskoj radionici, o smještaju u Dubrovniku, podacima za uplatu kotizacije te ostalim detaljima obratite se koordinatorici Mirji Capor na e-mail adresu: mirja.capor@dubrovnik-festival.hr.

 

Korisni linkovi

 

- - -