English

Novosti

Datum objave: 15.03.2023

Kultni naslovi „Velo misto“ i „Veliki Gatsby“ te novi glazbeni programi na 74. Dubrovačkim ljetnim igrama

Na radost festivalske publike, u online prodaji od danas su i ulaznice za nove programe nadolazećih 74. Dubrovačkih ljetnih igara, dostupne za kupnju na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr te putem servisa www.ulaznice.hr. Osim za nove glazbene i plesne programe, u prodaji su ulaznice za najnoviju hit predstavu Velo misto zagrebačkog Kazališta Komedija, nastalu prema legendarnom djelu antologijskog autora Miljenka Smoje, koja je premijerno prikazana početkom ožujka u Zagrebu.

Datum objave: 13.02.2023

Počela prodaja ulaznica za programe 74. Dubrovačkih ljetnih igara

Ulaznice za brojna dramska i glazbena događanja na programu 74. Dubrovačkih ljetnih igara od danas su dostupne online na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr te putem servisa www.ulaznice.hr i to uz sedmodnevni early bird popust od 10% te dodatnih 10% uz plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticama.

Datum objave: 02.02.2023

74. Dubrovačke ljetne igre donose četiri dramske premijere i bogat glazbeni program

Dubrovačke ljetne igre održat će se tradicionalno od 10. srpnja do 25. kolovoza, a tijekom 47 festivalskih dana u svojoj 74. sezoni publici će predstaviti pomno odabrani program koji objedinjuje najkvalitetnije hrvatske i inozemne umjetnike, vlastitu produkciju i vrhunska gostovanja. Pred brojnom međunarodnom publikom, približno 1.000 umjetnika izvest će više od 70 dramskih, glazbenih, plesnih, folklornih i drugih programa na gotovo 20 ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika.

Datum objave: 31.01.2023

Predstavljanje programa 74. Dubrovačkih ljetnih igara sutra u hotelu Dubrovnik Palace

Predstavljanje programa 74. Dubrovačkih ljetnih igara uz prigodno druženje, održat će se sutra, 1. veljače u 18 sati u Sunset loungeu hotela Dubrovnik Palace. Sudjeluje vodstvo festivala: ravnateljica Ivana Medo Bogdanović, intendantica Dora Ruždjak Podolski te njezini pomoćnici Saša Božić i Tomislav Fačini.

Datum objave: 20.01.2023

Stota godišnjica rođenja Koste Spaića

Kosta Spaić

Stota godišnjica rođenja Koste Spaića (Zagreb, 21.1.1923. – Zagreb, 23.4.1994.)

Datum objave: 22.12.2022

Dubrovački komorni zbor božićnim koncertom oduševio prepunu Kabogu

Dubrovački komorni zbor pod vodstvom dirigenta Frana Krasovca oduševio je tradicionalnim božićnim koncertom brojnu publiku sinoć, 21. prosinca u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Datum objave: 20.12.2022

Božićni koncert Dubrovačkog komornog zbora sutra u Kabogi

Dubrovački komorni zbor pod vodstvom dirigenta Frana Krasovca održat će tradicionalni božićni koncert u ljetnikovcu Bunić-Kaboga sutra, 21. prosinca u 20 sati.

Datum objave: 19.12.2022

Mališani Dječjeg zbora Dubrovnik tradicionalno kolendali Kabogi

Dječji zbor Dubrovnik i Radionica kolende i božićne pjesme pod umjetničkim vodstvom Sanje Dražić i Paole Dražić Zekić tradicionalno su jučer, 18. prosinca kolendali Kabogi, nakon čega je ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku predstavio novu slikovnicu Bambin - Pobožnost Svetom Djetešcu u Dubrovniku nastalu u suradnji s Osnovnom školom Marin Getaldić.

Datum objave: 12.12.2022

Kolende šireg dubrovačkog područja zaživjele proteklog vikenda u Kabogi

Kolende šireg dubrovačkog područja zaživjele su proteklog vikenda, 10. i 11. prosinca u ljetnikovcu Bunić-Kaboga tijekom radionice Kolende u susjedstvu Kaboge pod umjetničkim vodstvom Sanje Dražić i Paole Dražić Zekić.

Datum objave: 06.12.2022

Otvorene prijave na radionicu za djecu "Kolende u susjedstvu Kaboge"

Radionica o jeziku, običajima i učenju kolende pod nazivom Kolende u susjedstvu Kaboge održat će se pod umjetničkim vodstvom Sanje Dražić i Paole Dražić Zekić u subotu i nedjelju, 10. i 11. prosinca od 9 do 12 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Stranice