English

Novosti

Datum objave: 01.02.2021

Dubrovačke ljetne igre i ove godine od 10. srpnja do 25. kolovoza

Sedamdeset i druge Dubrovačke ljetne igre održat će se na više scenskih i ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika u razdoblju od 10. srpnja do 25. kolovoza 2021. najavljeno je, a iako je trenutno nemoguće planirati program zbog neizvjesnosti epidemiološke situacije te financiranja, vodstvo Igara ustrajno djeluje u namjeri da se jedan od najstarijih europskih festivala održi te publici i ovo ljeto u Dubrovniku prikaže raznovrstan dramski, glazbeni, plesni i folklorni program.

Datum objave: 23.12.2020

Radiofonijska predstava „Bajsove vrpce“ izvedena sinoć u Kabogi uz radio prijenos uživo

Radiofonijska predstava „Bajsove vrpce“ u produkciji RadioTeatra „Bajsić i prijatelji“, posvećena radu Zvonimira Bajsića i sastavljena od fragmenata njegovih dramskih tekstova te radiodramskih i dokumentarnih emisija, izvedena je sinoć, 22. prosinca u ljetnikovcu Bunić-Kaboga uz izravan prijenos na Trećem programu Hrvatskog radija i Radio Dubrovniku. Program je održan u sklopu Dubrovnik Art Foruma u suradnji s Dubrovačkim ljetnim igrama te pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung i Dubrovačko-neretvanske županije.

Datum objave: 15.12.2020

Radiofonijska predstava „Bajsove vrpce“ u Kabogi u sklopu Dubrovnik Art Foruma

Radiofonijska predstava „Bajsove vrpce“ u produkciji RadioTeatra „Bajsić i prijatelji“, posvećena radu Zvonimira Bajsića i sastavljena od fragmenata njegovih dramskih tekstova te radiodramskih i dokumentarnih emisija, održat će se u sklopu Dubrovnik Art Foruma u suradnji s Dubrovačkim ljetnim igrama te pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung i Dubrovačko-neretvanske županije u utorak, 22. prosinca u 19 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga, uz izravan prijenos na Trećem programu Hrvatskog radija i Radio Dubrovniku.

Datum objave: 11.12.2020

Nataši Dangubić i Anici Kontić nominacije za prestižnu nagradu Zlatni Studio za uloge ostvarene na 71. Igrama

Nataša Dangubić u kategoriji najbolje ženske uloge (Omakala) i Anica Kontić (Gruba) u kategoriji novog lica u kazalištu nominirane su za najveću hrvatsku medijsku nagradu Zlatni Studio.

Datum objave: 23.11.2020

Future Epics: online rezidencijalni program od 23. do 28. studenoga 2020.

Posljednji dio dvogodišnjeg projekta Future Epics sufinanciranog iz fonda programa Kreativna Europa – potprogram Kultura, održat će se online od 23. do 28. studenoga 2020 godine. Tijekom tjedna partneri će sudjelovati u intenzivnom programu s ciljem da sumiraju rezultate projekta i predstave ih široj publici.

Datum objave: 02.11.2020

Održana prva radionica kreativnog pisanja u ljetnikovcu Bunić-Kaboga

Prva radionica kreativnog pisanja pod vodstvom renomiranog hrvatskog književnika Miroslava Mićanovića, održala se od 28. listopada do 31. listopada u ljetnikovcu Bunić-Kaboga, u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung.

Datum objave: 27.10.2020

"Zlatno libro - bajke iz dubrovačkog kraja" na Velikoj Sceni KMD-a

Predstava „Zlatno libro – bajke iz dubrovačkog kraja” nastala u koprodukciji Dubrovačkih ljetnih igara i Kazališta Marina te uz potporu zaklade Caboga Stiftung, premijerno je izvedena u sklopu programa 71. Igara, a od 30. listopada na zadovoljstvo najmlađe publike moći će se pogledati i na Velikoj Sceni KMD-a.

Datum objave: 20.10.2020

Radionice kreativnog pisanja u ljetnikovcu Bunić-Kaboga

U organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, radionicu kreativnog pisanja u ljetnikovcu Bunić-Kaboga vodit će Miroslav Mićanović i to u dva turnusa po četiri dana, od 28. do 31. listopada te od 19. do 22. studenoga. Radionica će se održavati od 18 sati, a vikendom u jutarnjim satima.

Datum objave: 19.10.2020

BoliMe podsjetila dubrovačku publiku na važnost teme mentalnog zdravlja mladih

U organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara i pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, u subotu 17. listopada u ljetnikovcu Bunić-Kaboga članovi udruge BoliMe govorili su o važnosti mentalnog zdravlja mladih te su predstavili aktivnosti i rezultate šestogodišnjeg djelovanja udruge.

Datum objave: 12.10.2020

Intimne priče o mentalnom zdravlju u ljetnikovcu Bunić-Kaboga

Uvodno izlaganje članova udruge BoliMe Marine Vitković i Adriana Pezdirca te projekcija serijala „Pričamo“ uz zaključnu diskusiju održat će se, u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara i pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, ovu subotu 17. listopada s početkom u 17 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Stranice