English

Novosti

Datum objave: 16.06.2021

Autorska predstava „Van sebe“ prva ovoljetna premijera na Igrama

Prva dramska premijera na 72. Dubrovačkim ljetnim igrama autorski je projekt Nataše Rajković, Ivana Penovića i glumačkog ansambla „Van sebe“, koji će biti izveden 13., 14. i 15. srpnja u 21.30 sati u Lazaretima. Probe se trenutno odvijaju u Zagrebu, a predstava nastaje u sklopu projekta „Luka sanjara“ sufinanciranog sredstvima programa Europske unije „Kreativna Europa“ u kojem su Dubrovačke ljetne igre vodeći partner.

Datum objave: 15.06.2021

Ivana Medo Bogdanović izabrana na novi četverogodišnji mandat

Ivana Medo Bogdanović imenovana je ravnateljicom Dubrovačkih ljetnih igara na sjednici Gradskog vijeća grada Dubrovnika održanoj 15. lipnja 2021. uz potporu gotovo svih vijećnika.

Datum objave: 14.06.2021

Održan prvi dio glumačke radionice Ozrena Grabarića

Istaknuti kazališni glumac, dobitnik nagrade Orlando i profesor na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu Ozren Grabarić održao je prvi dio glumačke radionice za mlade naziva „Tijelo, dah, misao“ proteklog vikenda, od 11. do 13. lipnja u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Datum objave: 09.06.2021

Richard Bona uz Alfreda Rodrígueza i Jazz orkestar HRT-a na 72. Igrama

Afričko-američki jazz glazbenik Richard Bona nastupit će uz kubanskog pijanistu Alfreda Rodrígueza i uz Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije u utorak, 20. srpnja u 21.30 sati, ispred Katedrale u sklopu 72. Dubrovačkih ljetnih igara.

Datum objave: 04.06.2021

U Kotoru održani sastanak partnera i službeno predstavljanje projekta #synergy

Sastanak partnera i službeno predstavljanje EU projekta #synergy: Sharpening the capacities of the classical music industry in the Western Balkans održani su 2. lipnja u crkvi sv. Duha u Kotoru. Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Kreativna Europa, u svrhu jačanja kulturne suradnje i konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija na Zapadnom Balkanu te okuplja neke od najvećih festivala u regiji.

Datum objave: 02.06.2021

Glumačka radionica „Tijelo, dah, misao“ s Ozrenom Grabarićem

Glumačka radionica za srednjoškolce i studente pod nazivom „Tijelo, dah, misao“ koju će voditi istaknuti kazališni glumac, dobitnik nagrade Orlando i profesor na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, Ozren Grabarić održavat će se u ljetnikovcu Bunić-Kaboga od 11. do 13. lipnja u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung.

Datum objave: 28.05.2021

Održana izložba radova polaznica radionice fotografije za društvene mreže

Izložba najboljih radova polaznica šestodnevne radionice fotografije za društvene mreže koju je, u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, vodila mlada splitska fotografkinja Glorija Lizde održana je jučer, 27. svibnja u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Datum objave: 26.05.2021

Otvorene rezervacije za programe 72. Igara

Zbog velikog interesa publike Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara započeo je primati rezervacije za programe 72. Igara dok se početak prodaje ulaznica očekuje po objavi novih epidemioloških mjera.

Datum objave: 25.05.2021

Izložba radova polaznika fotografske radionice u četvrtak u Kabogi

Izložba radova polaznika radionice fotografije za društvene mreže koja se od 22. svibnja odvija u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, održat će se u četvrtak, 27. svibnja u 17 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Stranice